Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
俳句 haiku - xxix


vindvals


oktober pardans
sammanfallen höstdebut

lönnlövens vindvals

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 516 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 22:11



Bookmark and Share


  Markattan
Jag ser lönnlövens härliga vindvals framför mig.
2007-10-15

    Maria Malm
Tjusigt, där höstkänslan faller på plats.
2007-10-10

  Myself
gillar dina lönnlöv,fin bild du ger mig.
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer