Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ingenting

Varför sova...
Då man bara vaknar upp,
Dagen efter, precis som dagen innan...
Till absolut ingenting.




Fri vers av Jani K
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-10-09 23:19



Bookmark and Share


  Linen
true...
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Jani K