Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Numb

I\'ve got words, but I don\'t know what to say.
I\'ve got feelings, but I don\'t know how to feel them.
I\'ve got love, but I don\'t know how to love.
I\'ve got a girl, but I don\'t know who she is.

What\'s it good for,
When I\'m living,
I\'m like a living dead,
My life is passing by,
And I don\'t know, why I\'m so numb.

I\'ve got thoughts, but I don\'t know how to think.
I have things to do, but I don\'t get them done.
I\'ve got a job, but I don\'t know how to work.
I\'ve got a song, but I don\'t know how to sing.

What\'s it good for,
When I\'m living,
I\'m like a living dead,
My life is passing by,
And I don\'t know, why I\'m so numb.

I\'ve got friends, which I never meet.
I\'ve got money, but I don\'t know how to spend it.
I\'ve got ears, but I don\'t know how to listen.
I\'ve got eyes, but I don\'t know how to see.

What\'s it good for,
When I\'m living,
I\'m like a living dead,
My life is passing by,
And I don\'t know, why I\'m so numb.




Fri vers av Jani K
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-10-09 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jani K