Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Det finns en doft som man kan känna.

Det finns tankar som man kan drömma.

Det finns minnen som man kan längta.

Det finns ett liv som man kan leva.




Fri vers av Jani K
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-10-11 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jani K