Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråta

Jag förstår inte hur du kan låta mig ligga här, ensam och gråta.
Dom där orden du sa, kommer jag aldrig förlåta.
Mitt hjärta du döda, att du så snabbt ett liv kunde föröda.
Att en sån varm människa, plötsligt så kall... dennes hjärta, som fick mig på fall.

Kärlek bygger på vänskap, vänskap bygger på tillit, det här var din brist... som fick mig att må skit.
Dom där orden du sa kommer jag aldrig förlåta, dom minnen jag har kommer aldrig försvinna.
Den där stunden jag minns, då jag ensam låg kvar...
Den där stunden jag minns, det är allt jag har...




Fri vers av Jani K
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jani K