Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hårda ord om livet.


Betongbarn

Jag gillar att leva livet för stunden som det är,
Att bara kunna latja runt, festa och ha kul utan besvär,
Men alltid kommer ni och förstör min stora fest,
Genom hotfulla ord, svordommar och en stor gest,
Ta in mig på stationen igen och se vad ni kan göra,
Hota mig, sparka, slåss, skrika och förhöra,
Men ni kan göra vad ni vill, för ni kan aldrig mig förgöra.




Fri vers av Jani K
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-26 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jani K