Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroende


Kliver ur
de åtsittande kläderna
som limmar fast kärleken
mot pannan
istället för i hjärtat

snyftar sanningar
bakom stängda dörrar
av klibbighet
kryper suckande
in i kokongen av ansvar

modigt vågar leta
efter verkligheter
i öppna korridorer
som leder ut

snyftar leende
när vingarna inte bär
lycklig över beskydd

 




Fri vers av Catrin
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-10 09:32



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Du är fantastisk på alla känslor! Kärlek, ömhet, humor och oro........allt spikar du fast kraftigt och djupt i mig och många andra som får njuta av dina texter och förmågan att klä känslor i söndagsklänningen. Och även om den ibland är lite trasig, så (klyschigt eller inte) klär allting en skönhet. Bokmärke!!!!!!!!!!!
2007-10-10

  Maria Zena Viklund
snyftar leende
när vingarna inte bär
lycklig över beskydd


vackert igenkännande!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Catrin
Catrin