Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig, snälla se mig nu.

När du rör vid mig, känner jag blodet brusa i ådrorna.
När du ser på mig, vill jag bara ta dig i min armar.
När du pratar med mig, vill jag bara få dig att förstå.

Åh vad jag älskar dig, snälla se mig




Fri vers av Sofijah
Läst 521 gånger
Publicerad 2007-10-10 16:46



Bookmark and Share


    Kriss
Otroligt vackert!
2007-10-17

  Dude
Känner igen mig. Tack
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofijah
Sofijah