Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

Se på mig igen, just sådär

med dina isblåa ögon

se på mig älskade

smek mitt hjärta igen

låt mig brinna av åtrå




Fri vers av Sofijah
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 20:49



Bookmark and Share


  stronza
ja, man ska inte snåla med såna saker. fint
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sofijah
Sofijah