Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannad

Hellre en kniv i ryggen en att höra dig säga det igen.

Jag älskar inte dig.




Fri vers av Sofijah
Läst 482 gånger
Publicerad 2007-11-21 18:47



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
stark text
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sofijah
Sofijah