Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det såhär ditt liv bör se ut?

Backa ett steg och inse.

Är det såhär ditt liv bör se ut?




Fri vers av Sofijah
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-14 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofijah
Sofijah