Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland när det gör sådär ont

Vi satt så nära.
Du andades ånga och dina ögon log.

På den snöklädda bänken.

Jag älskar dig viskade jag

Men fick aldrig något svar




Fri vers av Sofijah
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-18 20:14



Bookmark and Share


  Dude
Mycket bra skrivet. Får en enorm känsla av vemod. Ett uteblivet svar som kan få allt att rasa samman. Du fångar verkligen känslan.
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sofijah
Sofijah