Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor.

Sårade steg glittrade glas i hennes små fötterna.
Tunga tårar på rosiga kinder, aldrig tillbaka igen.

Snälla mamma gråt inte mer nu,
nu ska allting bli bra.

Älskade mamma ingenting är ditt fel.






Fri vers av Sofijah
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 16:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Säg det till Hemingway och Henry Lee Lucas.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sofijah
Sofijah