Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt blir bara fel


Vill att du ska veta
att jag bryr mig
men allt blir bara fel

Bryr mig för mycket
blir en belastning
blir irriterande

Frågar hur du mår
frågar för mycket
frågar för ofta

Vill komma närmare dig
ha dig nära
men stöter istället bort dig



Bort från mig




Fri vers av Dude
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-10 17:45



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Visst är det för djävligt när man älskar någon och vill för mycket
Då det lätt kan få motsatt effekt
Bra skrivet!
mvh
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude