Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta vill jag ha sagt

 

Jag ville brottas
mot en gåta
föras över avgrund
svävande
med en himmelsspik
genom hjärtat

förstår du då
att en människa
till slut tröttnar
på sin väg

och söker en
annan öppning




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-11 20:44



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Stark, bra ordval, och jo, du får läsaren att förstå! Tack för att jag fick lyssna på det du ville ha sagt.
2007-10-16

  noname_realmind
Ja, det går att förstå...

\"Att söka en ny öppning...\"
- sköna ord som smälter in i sinnet...
2007-10-15

  Agnes
Bara trygga människor har en längtan som denna, påstås det. (Är inte det lite motsägelsefullt?) Själv tolkar jag det som drivkraften i livet, bort från invanda grusväger, för att testa vingar och övertygelser.
2007-10-12

  Maria Zena Viklund
ja, en vacker dikt o klokt påstående!
2007-10-11

  rebecca d
ja.

fint med denna fråga: förstår du då...att
2007-10-11

  Per Rydberg
Chagall kommer för mig, en blå dager och en mycket uttrycksfull och vacker text!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth