Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att doppa tån, försiktigt, försiktigt

jag tänkte jag skulle
bara så där
fast egentligen inte kanske
föreslå
eller kanske snarare
insinuera
någonting om kvällen

men jag är skeptisk
kanske




Fri vers av boae
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-12 00:14



Bookmark and Share


    tapetklister
härligt velande, osäkerhet, blyghet.
bra!
/johanna
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

boae