Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust

Grannbarnen hoppar
i lövhögar
utanför fönstret

Deras skratt når
ända in

O älskade, vet du
vad?

Min biologiska klocka
tickar som ett
helt urverk

som satts i
spinn

....................




Fri vers av Krissie
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 12:46



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Längtansfullt så det virvlar och brusar och susar om det...kanske tiden är inne!!!!
2007-10-13

  Ronny Berk
så härligt skrivet om skrattande barn i lövhögar...jag ser bilden som virvlar...ja...
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie