Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
musik förgyller livet


svett, glädje, kärlek och skrik

snart är det dags
bara några minuter kvar
ståendes längst fram
förvantansfull
adrenalinet står vid startlinjen
väntandes på
att få pumpas ut genom kroppen
nu nu NUU!
drar de igång
riffen kommer som käftsmällar
bastonerna är som slag i magen
trumslagen är som..som
ett par nyköpta skinnbrallor
perfekta och tajta
timmars glädje och kärlek
den bästa glädjen
den bästa kärleken
är den för musiken
inte en jävel som bryr sig om
att du luktar helvete
att du svettas som en karl
inte en jävel som bryr sig om
att du skriker som en tok
utan de skriker med
högre
kraftigare




Övriga genrer av mfinne
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-12 17:01



Bookmark and Share


    Mr.painter
Som
ett par nyköpta skinnbrallor.

HA BARA DE GJORDE DEN FAN SÅ GRYM ROCK ON
2007-10-14

  Inkarasilas
Wooho! Konsert, ta mig med!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne