Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med huvudet ännu intakt

 

alla gånger jag velat sparka sönder
mitt eget huvud

rökt tusen cig på en kvart

alla gånger jag behövt en smäll
på käften

supit skallen i atomer

alla gånger jag haft oskyddat sex

känt sperman klibba

alla gånger jag velat styra mot
mötande trafik

speciellt tung trafik

alla gånger självhatet varit den
enda sanna känslan

och jag knappt orkat möta min egen blick

 

och tror ni inte att jag fortfarande
lever!

det är tamejfan otroligt

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-12 20:24



Bookmark and Share


    calamitynea
!!!!!!!!!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol