... i mig själv..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... i mig själv...


Att hitta lugn, och trygghet... (Jag behöver hjälp!!)

Är det någon som kan hjälpa mig en bit på väg?

Hur gör jag, så att jag trivs med att bara vara? Att inte hela tiden söka?

Jag börjar att få en väldigt bra och stark självkänsla, och jag vet att jag hittat den jag vill va, men jag har fortfarande väldigt svårt att inte söka efter bekräftelse...

Någon som kan ge mig goda råd?

Tack :)

                                                                   




Övriga genrer av Jea
Läst 563 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-12 21:24



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Ärligt skrivet!
Jo det är nog så att detta är frågor endast du kan svara på, och beträffande sökandet så kan det vara det som driver en framåt. För när är man riktigt framme?

Mer konkret tips är att det finns en hel del litteratur där ute!
kolla in:
www.vattumannen.se tex.

2007-10-18

    Iza
bekräftelse är väl vad hela livet går ut på
syns du inte är du inte...
skoja bara...
att söka hör livet till, tyvärr
får du fortsätta leta för
ingen annan kan svara åt dig..
2007-10-12

  Annelicious
Det är mänskligt att se sig själv igenom andra.
Kan man någonsin riktigt se sig själv på något annat sätt?
Du får helt enkelt välja att bara se när du blir bekräftad så som du vill vara ;-)
Då har du inte heller lika stor anledning att se efter.
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Jea