Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirande trappuppgång


En värld

är den andres
spegel

och mitt i varandet

rörande sig
genom stillheten

finns en spirande
trappuppgång

vars steg
jag sakta klättrar

vars sång
jag gärna sjunger

och bredvid mig

i mitt vänstra öra
viskandes

vandrar min själ




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-13 17:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Snyggt...en jättefin titel...kropp och själ som samman följer genom livet ..som samman vandrar uppför den spirande trappuppgång...in i det blå..in i den sista stund...jättefin!!!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist