Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Solen sa dom
ger oss mer än vad vi ser
liv lust att vara underbara
i ögonen på de som tittar
så nära fasaden orkar bära

Nej mer
Skrek de då

Några få som ville mer än andra
skrattar åt solglasögon
bilar utan tak och krogar
öl som rinner över under
i för många
för mycket
enligt deras tycke

Blunda sa dom
blunda så ser du bara solen
ingen som ser dig
nej bara solen

och känn värmen krypa över ditt skinn
hinn andas in ut ut in
Blunda för allt du är värd
för då ser du solen stråla
tycka om älska dig du min kära
blunda så ska den bära
det som tynger trycker nedåt inåt

blunda min kära jag finns här nära




Fri vers av Anne-Li
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-10-13 18:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärker den här pärlan
du är en storhet i det lilla något egna formatet, önskar så att fler såg dig lysa här, trots alla andra stjärnor här inne vars glans ibland mattas för att släppa fram ljuset från sådana som du
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li