Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P

hård asfalt skär sönder lusten att leva
när lyckan är något förgängligt och kräver
förmycket ork att uppnå
när jag var liten trodde jag på stjärnor
och tänkte att där kanske jag hamnar
en dag
men storstadens nattlampor lös starkare
och jag glömde bort att stjärnor fanns
när kallt blir varmt är det lättare att
inte inse än att förstå något vi aldrig
borde sett

misstolka mig rätt men morgondagens dis
skär djupare i tomma själar än vad dess
skönhet syr ihop




Fri vers av Anne-Li
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li