Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakgrundsmusik

Hörde att du hade en framtid
trotts allt
Eller så var et bara ett glapp i minnet
som bakgrundsmusiken fylde i

Om inte älskling hade jag tänkt
att ge dig en bit av min




Fri vers av Anne-Li
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-13 19:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
snygg håruppsättning är kanske inte allt, men det kan vara en bra bit på väg, nej jag hörde inte tonerna som spelades
var för upptagen med att lyssna på fågelsången
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li