Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattlig

du min nattliga vän
-och skjut mig igen.
det är alla orden som ska
fångas

det var frost i lukten ikväll.
det är känslan av syre
ute, lämna mig kvar härute.
ge mig ro.
skala av mig från världen igen
trolla fram en penna
som skriver snabbt, en hand
som inte värker så lätt.
jag ska spränga dataskärmar
utekvällars \"lider mot sitt slut\"
say you don\'t want it
jag ska försöka skälla ut lesbiska som inte kan
uppföra sig som vänner,
som inte visar hänsyn
som får mig att kännas ovärdig

kopiera min spegelbild med poesitryck runt hela ramen
upp på stan,
där brösten är stora och åtrån vacker

jag drömmer på nätterna om flygtillstånd
bestiga höga torn och
aldrig mer titta ner från broar ensam
**t ä n d m i n l u s t**
skölj av depressionen,
hjälp mig förstå ångesten
blås hit självmordet ,
tillbaka,
och nej, gör inte det heller
kluvna enheten på förfrusna läppar
valförmågan, friheten till ångest
och kluvenhet i vridande nariga
händer.
sidor som fylls, ork som
fylls. otillfredsställelse som
fylls. vänner som inte hänger ihop.ord som följs åt.vänner som ska dö.




Fri vers av Isobel
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isobel
Isobel