Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
surrealism. solen. rakt in i gapet på Freddie Wadling


solexplosion

\"attack och farväl.
(Jag glider på isen.
rakt in i gapet på galenskap.)

solexplosioner som vill mig så väl.\"
(jag som vill dig så väl, min vän)


\"Allting jag rymmer rymmer min själ.\"

min själ rymmer inte mycket.
poesiregn och osäkerhet bland gråt. pölar av osäkerhet.
guldtackor och silverpengar, misslyckanden på burk märkta dyrbart

\"jag vet för mycket. bevingade vännen jag ber dig -flyg min väg\"

.
flyg upp vägen för mig. värm upp sängen.
förvarna mig om stråkarna som kommer spela sönder mitt hjärta där längre fram.
ge mig musiken som tillåter hartzdofter, korkfett och brassolja.
stämapparat som stämmer ner mig.
this heavy bass is killing me.
vrede, oplacerad. motiverad som fan och jag har ingenstans att lägga den. fortfarande.
kom igen nu, vi ska turnera över hela sverige med jazz, elektroniska tongångar och vackra terser staplade på varann. kom igen, du är ok och se till att jag lugnar ner mig!
det maniska tar överhanden och du suckar menande.
.
jag behöver vattna blommorna och
arga katter jagar mig över ändlösa rapsfält. försommaren är här och jag andas runt min ensamhet.
tvivlar på hoppet och vet att det blir alltid som man tänkt.
det kravlar en snabb rysning upp genom kroppen och spykänslan basunerar ut förakt.

pretentiösa drömmar.




Fri vers av Isobel
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-10 22:25



Bookmark and Share


  Jesper Kling
Tack. Vi har alla varit där. Ett tips. Börja motionera, det rensar hjärnan.
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Isobel
Isobel