Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ung & stolt vore ju bra.


misslyckad poesihunger, misslyckad natt

poesihunger
hopp som försöker tändas utan
gas.
ben som åker ner, muskler som
värker, tungt är mitt huvud
som gör ont.

hopp som tänds, nya sidor
som famlar sig fram i mörkret
med nya ord
nattfrustration, närhetsäckel
och en syn som visar
att jag behöver glasögon.
som sagt: alla ord som ska fångas
precis som spyfluga på grodas tunga. alla jävla böcker
som ska läsas.
ytliga slagverk, sjungande
e e e och z z z och i i i
opoetisk (självföraktande) beskrivning
why can\'t i be beautiful
-jomen det är jag.
snabba hopp som jag snubblar
runt. och tvära slut.

(såhär. igen -längst ner.) precis såhär.


and we\'re dying
ofcourse we are

annars skulle vi ju vara
living.
det är ju bara målet vi
aldrig uppnår.
godnatt och håll käften
jag blir inte klok
på mig själv.




Fri vers av Isobel
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-10-14 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isobel
Isobel