Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När temperaturen faller

Den mångfärgade världen utanför fönstret
blir grå när den träffar mina ögon.
Den kalla luften utanför dörren
blir ännu kallare när den möter min hud.
Det annars så varma hjärtat
blir svalt när hösten tränger sig på.




Fri vers av Just_me
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-10-14 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Just_me
Just_me