Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor i det fördolda.

En känsla.
Skulle man kalla den kärlek?
Men varför?
Jag är väl inte \"sån\"?
Inte visa. Inte antyda.
Allt ska gömmas.
Det som förnekas försvinner.
Syns inte, finns inte.




Fri vers av Just_me
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Just_me
Just_me