Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I karusellens mitt

Mitt i karusellen rör det sig minst.
Om du vågar luta dig tillbaka så vågar jag.
Vi kan stå där, mitt i karusellen.
Bara lyssna till barnens skräckfyllda men förtjusta skrik.
Ett tyst samförstånd mitt i en kaosartad verklighet.
Eller ett högt rop på hjälp, menat endast för utvalda öron.
Jag fångar så gärna de vackra ord som trillar från din mun.
Vill du så får du några av mig också.




Fri vers av Just_me
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Just_me
Just_me