Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

med blicken fäst på det bländande taket
låter han de drömlika bilderna ramla förbi
en fantasi om ett liv som en gång fanns
och en längtan till det liv som nalkas
likt spegelbilder spelas livet upp
i glasets reflektion finns någon annan
han finns inte med i livets fotografier

med ansiktet vänt mot forna tider
backar han långsamt mot det nya livet
snubblar över saker som aldrig funnits
önskar sig saker som han redan haft






Fri vers av Just_me
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-30 01:55



Bookmark and Share


  Skrattgul
Åh, Lars, denna var jättebra! Jag gillade särskilt sista stycket:
\"snubblar över saker som aldrig funnits
önskar sig saker som han redan haft\"

Kändes väldigt talande. Visste inte att du skrev poesi - du är en man som bär på många överraskningar! / Elin
2007-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Just_me
Just_me