Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöflinga

snöflinga
ren
lätt
svävande

lär mig bli som du
jag vill ha din klarhet
jag vill se världen uppifrån

jag vill ha ett mål
jag vill ha en känsla

men kall, det är jag redan




Fri vers av Just_me
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 12:47



Bookmark and Share


  Ariam
Du är en av dem varmaste människor jag känner och om du ingenting märker så är det för att snöflingan smälter när den landar på din rockärm.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Just_me
Just_me