Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev in denna till Postis, datum står under har bara kopierat det därifrån. På postis har jag nicket; livlös mygga


Förlåt mig älskling.

Han sa till mig att han älskade mig.
Det var så fruktansvärt.
Det gjorde så ont.
Som att lägga hjärtat i köttkvarnen.
Jag vet att du är rätt.
Men att jag är så fel.
Men älskling, det finns nått som inte kan förklaras.
Men att krossa ditt hjärta, är också hjärtkrossande för mig.
26 Aug 2007 16:07




Dagbok av ettinterntskämt
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-10-14 13:15



Bookmark and Share

  ettinterntskämt
ettinterntskämt