Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tappade mig själv på vägen

Man känner inte sig ensam när man sover.
Bara när man ska somna, och när man vaknar.
Och all den tiden där mellan.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 23:09



Bookmark and Share


  peter markurth
skönt att vila sinnet ibland...
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt