Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Windows media player står på repeat.
Och varsama toner trillar ut ur mina högtalare.

Och blodet rusar i mina vener.
Jag har inga promille i blodet.
Inte inatt.
Men ångest är det fullt utav.


Medans mitt hjärta slår i takt med musiken.
Försvinner jag in i ett dunkel.
Jag kan inte fälla tårar för dig.
Men för musiken.

Lika skör som den högsta av noterna.
Kan jag spricka
och falla
itu.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 355 gånger
Publicerad 2008-09-14 21:43



Bookmark and Share


  blåbärsdrömmar
"Jag har inga promille i blodet.
Inte inatt.
Men ångest är det fullt utav."

<3hjärta på dig alltså
2008-10-12

  Jonas Hagén
hjärta till hjärta.
2008-09-14

  Mangetsu
Känns inte helt färdig.
Längtar efter en sista rad som binder ihop säcken.

Mycket vackert.
Och väldigt känslosamt.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt