Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tu est mon monde

Jag intalade mig själv att jag aldrig skulle tro på sagor.
Drömma om drömmar som går i uppfyllelse.
Att aldrig hoppas på ett lyckligt slut.







men så fann jag dig,
mon amour français.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-24 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt