Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försöker dansa bort mina bekymmer, men när jag är trött kommer dem tillbaka.

Han dansar naken på mitt köksgolv.
Bankar i kastrullerna med träslevar och
krossar glas och talrikar i diskhon.

Jag står vid sidan av och skrattar.
Vi kedjeröker i takt med musiken.
Jag och hon.

Och hela köket fylls av cigarettrök och
mat-os.

Vi slänger av oss våra kläder och dansar nakna i mitt trånga kök.
Känner lyckoruset mer än niccokicken.
Och försvinner in i en värld jag inte trodde fanns.

Är det så här Eva och Adam hade det.
I paradiset. I paradiset.
Naken på mitt köksgolv.




Fri vers av ettinterntskämt
Läst 350 gånger
Publicerad 2008-09-10 22:24



Bookmark and Share


  korpfjäder
Såklart paradiset är hemma på ditt köksgolv! Njut!
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt