Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt känslorna flöda

När du är glad, tillåt dig att skratta
När du är ledsen, tillåt dig att gråta
Låt ilskan komma ut istället för att stänga in den
När du känner dig sårad, säg det
När du är kär, visa det för den det berör!




Övriga genrer av Helena
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-14 17:06



Bookmark and Share


    Hemsken
Riktiga sanningsord!! Mycket bra!!
2007-10-14

    Miraa
Hallelulja! Den uppmaningen är värd en applåd!
2007-10-14

  prinscess VIP
väldigt bra sanning
2007-10-14

  Ronny Berk
så väl skrivet och känt om öppenhet och känslors flöden...ja...
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena