Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande ljus


Så öppnade jag
åter själens fönster

och lät ljuset
falla in

dränka mig likt
en brytande havsvåg

och i den kanal
som därvid uppstod

föll jag lycklig
in i mitt själv




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 526 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-14 18:16



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Härlig : )
2011-04-04

  Dilsewat
Det här var att falla lyckligt till sin egen värld :)
2007-11-24

  Bjarne Nordbö
Den som vågar falla fritt finner...snyggt som tusan.
2007-11-09

    Bodil Sandberg
Verkligen en dikt att njuta...sparar den som bokmärke...och även i min själ!!!!
2007-11-07

    Amoreboy
vacker djuphet...fint
2007-10-27

  nettizen
Ja, det är en förunderligt härlig känsla att hitta sig själv mitt i den kaotiska värld vi lever i. Underbar text!!!!!!!!!!
2007-10-18

  Just Emotions
woooow.. shit ja vet inte vad jag ska skriva.. blir bara WOOOW :)
2007-10-18

  aftermath
bra att vissa kan visa ljuset
behövs
2007-10-14

  Markattan
\"föll jag lycklig
in i mitt själv\"

är en skönt befriande avslutning
på detta ditt fina alster.
2007-10-14

  Maria Zena Viklund
en härlig känsla!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist