Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramen


Ditt stora vibrerande HJÄRTA

med puls i mjuk och stark kropp

Jag ser det

Du känner


Händernas vilja med kraft

från famnens outgrundliga hav

min kropp vilar där

du ger mig din värld


Kroppen talar om landet

som din tanke inte kan visa mig med ord


Längtar

efter förlösning




Fri vers av livsdans
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 21:09



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Fint! Du lyckas uttrycka en värld där känslor talar genom kroppar till varandra. Som att du finner uttrycket någonstans inifrån och nära.

Härligt!
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans