Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fägring


han ville aldrig skiljas från dina rötter,
dina ofattbara vingar
som aldrig tycktes ta slut.

han ville bara se dej som något annat,
som en galjonsfigur för skönhet
som ett monument över andra.

men du bara bröts från den tomhet
där förväntan bor och
förnedring beseglats

han ville bara tro dej gott,
även om fantasin förblindade förnuftet
och förståndet försvann.





Fri vers av serum
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-04-26 23:04



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
vackra alliterationer som verkligen utnyttjas på rätt sätt... vackra kontraster i dikten som gillas starkt..
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

serum
serum