Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta minnen

Du ser inte att du förändras

Du ser inte vad du blir

Du ser inte att ditt hjärta färgas svart utav ondska

Att din själ tyngs ner av svartsjuka

Du tror att jag inte ser, att du fortfarande älskar mig ömt

Men våra minnen har jag ej glömt

De finns förevigt

Men skall du låta din själ och hjärta färgas svart,
låter du också våra minnen bli svarta...




Fri vers av M i mm i
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-10-14 22:09



Bookmark and Share


  coffe
sant, finns ingen mer onödig energi än hat och svartsjuka..stark/c
2007-10-14
  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i