Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligheten

Har du någonsin gungat under en stjärnhimmel?

stirrat på en brandgul måne, enskild, utfryst av stjärnorna?

har du någonsin känt januaris kalla nattluft?

nej, såklart du inte har. för det är ju det som du är.
för du är

härligheten.




Fri vers av M i mm i
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i