Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland miljoners..

Bland miljoners tankar
Vilar du på en bädd av rosor
I skogen bland alla vackra träd
Viskar vinden
att nu är jag här
Kom och möt mig
I dimmans dal vaknar du upp
Som en ståtlig ros
Reser du dig upp
För att möta mig
Döden har gett mig en törn
Är det sant att du inte vill träffa mig igen?
Snälla hör min bön.
På stigen jag vandrat
Kryper frosten fram
Snart finns inte längre denna värld
Om du inte tar ditt svärd och krigar mot döden som skrattar åt regnet
Regnet som faller
Blött, stort, starkt.. kallt.
Vinn och jag skall åter finnas
Vinn och du skall bli prisad.




Fri vers av M i mm i
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-25 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i