Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord..

Dina ord känns som stel och hård géle, som att svälja asfalt..

Att sväva på en vitsippa ovanför molnen…

Men också som att dras ner i en avgrund.

Det är inte dina ord som betynger.

Det är din röst, ditt tonfall.

Dina läppar som formas.

Det känns tomt, kallt… det känns ensamt, livlöst…

dött.




Fri vers av M i mm i
Läst 329 gånger
Publicerad 2008-01-26 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i