Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en segelbåt

Som en segelbåt..

Vi seglar till havs...

Vind i segel och fiskmåsarnas skri...

här kommer vi!

Havet luktar gott och det blåser starkt, men vindarna gör väl ingen skada?

Dem hör havet till, såsom snäckor, fisk och mer därtill...

Som en segelbåt, seglar livet på, varför åka motorbåt, när man kan segla segelbåt ?




Fri vers av M i mm i
Läst 424 gånger
Publicerad 2008-01-29 22:05



Bookmark and Share


    Jacqui
Varför åka segelbåt när man kan åka roddbåt? eller varför inte rida på en sköldpadda genom öknen? Bra formulerat om hur fort tiden går, det stämmer! :-)
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

M i mm i
M i mm i