Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst min mun...

Tyst min mun
så får du socker

det tror jag inte på

Tyst din mun
då får du rosen

det tål att tänka på

tyst vår mun
så får vi dansa

man kan väl ändå chansa

men

tyst min mun
så får du socker

så får det aldrig gå

Låt ordet växa
ropa högt

så får du tusenfallt igen

Tyst min mun
så får du socker

vem sa väl det?




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-14 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna