humortvång!

repris!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

humortvång!

repris!




Jag och du!

Jag och du!

Jag har tvång du är jämt på språng.

jag går ned i källaren flera gånger och tänder för att se om det är släckt.

Du tycker det är störande och jag blir knäckt.

Jag vaknar tidigt och kollar saker på morgonen.

Du skriker slut inte nu igen.

Jag samlar cyklar har åtta.

Du säger nu får det vara någon måtta.

Jag går till grovsoprummet samlar och går igenom allt kan inte sluta.

Du säger du vet hur det kommer att sluta.

Jag ringer din mor flera gånger.

Du säger sluta störa henne har du ingen ånger.

Jag rycker av mig håret kan inte sluta.

Du försöker mig med saker muta.

Jag kollar hela tiden min kropp.

Du säger det finns inget hopp.

Jag har alla sjukdomar utom hypokondri.

Du säger du är frisk och så får det bli.

Du och jag skulle leva under samma tak.

Du säger det är slut nu och det slutar med ett brak.




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin