Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett roligt verk av en god vän.


En limerick

En hockeyspelare ifrån Björklöven
Högg ved men drattade på röven

med yxan han slant
som ena riktig klant

Han är numera väldigt högt klöven




Fri vers av Dude
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 12:17



Bookmark and Share


  Blomster
Kan inte låta bli att undra: är du eller din vän östgötar? Finner ju små spår av den underbart vackra dialekten! ;)

Kul ordat!
2008-04-04

    smurfelinan
ajaj...stackarn...han lär inte spela hockey på ett tag....=)
2007-11-18

    Maria Malm
Aj, stackarn! Men kul!
2007-10-23

    eva m h
Ajajaj! Den var farligt bra!
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Dude
Dude