Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fridfull kväll


Och jag känner hur jag bara vill skriva
skriva massor

om himlen och om jorden
om blomman och om livet
om ljuset
om julen och om snön

för det känns lite mysigt ikväll
när jag kliver in i detta hus
och känner de mjuka dofterna
och ser karmarna mellan rummen

ett behagligt ljus
smyger sig
sakta
genom varje rum

jag tittar ut genom fönstret
på lyktorna i mörkret

på hur allt är så fridfullt

vackert

och på de vackra löven
som nu fallit
och blandat sig med regnet

värmandes i min mjuka tröja
tittar jag ut på den fridfulla kylan
kring de nakna trädgrenarna

och tänker
att snart kommer vintern

med snön som får marken att lysa




Fri vers av Katarina_
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-10-15 19:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
just en sådan där myspysig text
som bäddar för själen i natten
gör mig trygg och liten i världen
som känns så stor och främmande
2007-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_